26 February 2011

Hai, i'm Mr. Right.. someone said you were looking for me..!!

u dont have to tell me everything..but please dont lie to me..

[auntie kedai juwala]
wooo ini budak kan..selalu saja datang kedai gua..angkat itu kertas
indah kiat satu otak hali hali ooo..
waaa manyak suka ini budak..sangat baik ngan friendly maaa..


[akak kedai kekabu]
bob??wooo dia ni sokmo dok maghi kedai akak ni..makan laksam la
paling dia suka..ntah..ape yg sedap sangat pon akak xtau..maybe
dio nak ngorat pembantu akak yg seksi tu kot??


[ipin pakguard]
mamat ni ok..sempoi..nak masuk dalam kawasan kolej pon musti
nak bagi salam je..bagoih dia ni.. kira macam calon terbaik la
nak jadik kekasih mahupon laki..


[pakcik raja,kolej 11]
selalu pakcik jumpe dia pagi2 je time dia nak bukak kedai..ermm mula2 

nampak je macam sombong..tapi bile dah kenal.. ok
plak si bob ni..ramah ngan suke tolong orang..hrmm nasib baik la
anak pacik tu dah ade boifren..


[paklan + moff]
ish ish dia ni la paling rajin dok memasak kat umah..dah la dia
masak sedap2 plak..bule jadi chef si bob ni..ermm kepada gadis2 di
luar sana..rugi la kalu xnak kenal ngan si bob ni..seriusss!!


[auntie sebelah rumah]
kadang kadang arrr..wa manyak helan woo..ini budak bob ada bela
anjing kat rumah!! tapi kan.. paling wa suka tengok time dia bagi makan  sama itu anjing dia!! manyak sweet moment laaa.. touching maaa..


[mamak kedai kembar]
makan apa bob??hehee dia ada selalu jugak datang kedai makan!
selalu oder roti kosong 2 kasik banjir sama kuah kambing apa..
air plak kena teh o ais jugak.. saya satu kali jugak tau dia mau
makan apa..hahaa..bagus ini bob!! makan pon tertib..xdak kasik itu
tumpah2 atas meja..senang kalu saya mau kasi lap itu meja..



[neneng]

payah nak cari lelaki cute macam bob ni kat Malaysia ni..dah la mata ala-ala chinese look, dagu berlekuk macam john travolta ngan hritik roshan.. senyuman dia pulak..perghhh tak leh nak tahan..

No comments:

Post a Comment